Aanstaande zondag Aanstaande zondag

Zondag 27 januari: In de week van gebed voor de eenheid vieren we in NOACH de oecumenische dienst samen met de mensen uit de St.Jozefkerk. Samen met mevr. José v.d. Bosch-van Os zal ik deze dienst leiden.
Het thema voor deze dienst is: Recht voor ogen. Het is opgesteld door christenen uit Indonesië.

De teksten die gebruikt worden zijn uit Deuteronomium 16:10-20, waar het over het vieren van het Wekenfeest en andere grote feesten.en Lucas 4:14-2, waar Jezus voorleest uit Jesaja, over het genadejaar van de Heer.

De beide koren uit de St.Jozefkerk en onze wijk werken mee aan deze dienst.

-----------------------

Zondag 20 januari: 2e zondag na Epifanie. Het thema voor de kindernevendienst is: Jij bent het! De lezingen zijn uit Ester 2: 1-17 en Johannes 2:1-11

Jeugdkerk

Vanochtend ontbijten bij Jeugdkerk met de kinderen die dit jaar afscheid gaan nemen van de kindernevendienst. Vanaf nu mogen zij elke 1e en 3e zondag naar Jeugdkerk. Naast geestelijke voeding vanochtend dus ook een bolletje met kaas!
-----------------------

Zondag 13 januari: 1e zondag na Epifanie. Ds. Marco Montagne gaat dan voor. Naam van de zondag: Doop van de Heer. De lezingen zijn OT:  Jesaja 40, 1-11 en NT Lucas 3: 15-16 en 21-22.
-------------------------

Zondag 6 januari: Epifanie. (Verschijning van de Heer). Na deze dienst kunnen we elkaar de beste wensen doen toekomen onder het genot van een kopje koffie of thee. Het thema voor de nevendienst is: een stralende ster, waar natuurlijk het verhaal van Matteüs 2:1-12 bij hoort. Uit het O.T. lezen we Jesaja 60:1-6

Zondag is er weer jeugdkerk, met als thema: Spiksplinternieuwjaar

Liturgisch bloemstuk
Vandaag horen we hoe de wijzen uit het Oosten een licht zien stralen in de donkere nacht.
Daardoor weten zij: er is een koningskind geboren!
Het brengt hen in beweging en het betekent een nieuw begin.

Komende zondagen Komende zondagen

Zondag 3 februari: