U kunt u zich op deze pagina "abonneren" op de Zondagsbrief.

Door uw e-mail adres in te vullen en te klikken op de regel "Ja, ik meld mij aan" geeft u daarmee ook uitdrukkelijk toestemming dat uw e-mail adres gebruikt wordt om u de digitale zondagsbrief te sturen.
In het kader van de nieuwe privacywetgeving is zo'n verklaring noodzakelijk.

Omdat van te voren niet duidelijk is wanneer de zondagsbrief af is, "valt" de zondagsbrief 's zaterdags op een onregelmatig tijdstip bij u in uw e-mail brievenbus.
Leest u de zondagsbrief via internet, dan hopen wij zo op de papieren zondagsbrief, die in de kerk wordt uitgedeeld, te kunnen besparen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

E-mailadres: